پرونده مختومه شده، را میشود دوباره به جریان انداخت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶,۳۴۹ #79574687

سلام
حدودا شاید نزدیک به دو ماه است پرونده ای مختومه شده میشود دو باره به جریان انداخت و شاهد اورد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. مطابق نص صریح ماده ۲۷۸ قانون آیین دادرسی کیفری: "هرگاه به علت فقدان یا عدم کفایت دلیل، قرار منع تعقیب صادر و در دادسرا قطعی شود، نمی توان بار دیگر، متهم را به همان اتهام تعقیب کرد مگر پس از کشف دلیل جدید… بنابراین اگر دلیل جدیدی در دست دارید با موافقت دادستان برای یکبار دیگر می توان پیگیری نمود، اما اگر مختومه شدن به علت دیگری باشد، قابل پیگیری مجدد نیست