چگونه میتوانم اجازه ازدواج مجدد از دادگاه بگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۱ #79544196

سلام
خانم بنده طبق حکم دادگاه ملزم به تمکین شده اما تمکین نکرده. حتی تاریخ تجدید نظر حکم الزام به تمکین هم گذشته.
بنده به چه طریقی می توانم مجوز ازدواج مجدد بدون اجازه همسر اول را از دادگاه بگیرم؟
متشکرم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به استناد رای مذکور،و دلایل عدم تمکین درخواست صدور ازدواج مجدد کنید

بایستی با استناد به رای صادره تقاضای صدور اجازه ازدواج مجدد به دادگاه نمایید .

باسلام
چنانچه حکم الزام به تمکین قطعی شده باشد ابتدا باید از طریق اجرای احکام نسبت به صدور اجراییه تمکین اقدام نمایید.چنانچه پس از صدور اجراییه همسرتان تمکین نکرد میتوانید دادخواست تجویز ازدواج مجدد را مطرح نمایید

با سلام
ابتدا یک اظهار نامه مبنی بر اجرای حکم تمکین تا زمان مشخص (مثلا ۲ ماهه) داده و ذکر کنید که در صورت عدم تمکین قصد ازدواج خواهید داشت و در صورت عدم تمکین دادخواست اجازه ازدواج مجدد بدهید

شما بامستند کردن رای فوق از دادگاه حقوقی دادخواست اجازه ازدواج مجدد دهید