برای جنبه عمومی میتونم نامه ای روی پرونده بذارم تحت عنوان این که شکایتم کذب بوده و ادعایی نسبت به متهم ندارم و با رضایت خودم رفتم؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۳۹ #79474562

باسلام
پرونده آدم ربایی داشتم متهم دو هفته بازداشت بود و من از جانب خصوصی رضایت دادم اما چون اقرارنامه دارم از متهم و تمامی جزییات را در این اقرارنامه ذکر کرده که منو با چسب بسته برده و روی پرونده گذاشتم و در آگاهی دستخط و امضای ایشون تایید شده
درحال حاضر برای جنبه عمومی میتونم نامه ای روی پرونده بذارم تحت عنوان این که شکایتم کذب بوده و ادعایی نسبت به متهم ندارم و با رضایت خودم رفتم؟؟
ایشون هم نامه ای تحت عنوان تضمین در آینده و عدم شکایت و ادعای متقابل به من بدن
می‌خوام هم خودم مشکلی پیش نیاد واسم هم اون اگ میشه تبرئه بشه
اگر هم این روش درست نیس لطفا راهی پیش پام بذارید و راهنمایی کنید
ممنون از بزرگواری شما

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام بایستی ازگفته های خودبرنگردید.

سلام اعلام رضایت کنید و موجبات تخفیف فراهم می آید

با درود بهتر است از اظهارات خود بر نگردید

درود بر شما . نسبت به پرونده مطـروحه رضایت کتبی خود را اعلام ولی با توجه به اقرار متهم، مجازات جنبه عمومی جرم پابرجا میباشد و اظهارات قبلی خودتان را تکذیب نکنید

سلام
صرفا شما می توانید اقدام به اعلام رضایت نمایید و این امر موجب اعمال تخفیف خواهد شد

خیر اگر رضایت دادید موجبات تخفیف ایشان را فراهم آوردید و مرجع رسیدگی ب موضوع این مورد را لحاظ خواهد کرد لیکن اقدامات بعدی وفق توضیح شما نه تنها فایده ای ندارد ک شاید باعث مدعی شدن متهم هم بشود پس لزومی ب ایراد آنها نیست

تنها اعلام رضایت نمایید تا سبب تخفیف گردد