منظور از کمیته ثبت احوال برای برداشتن ممنوع الخدماتی چیه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۵ #79327423

با سلام به شما بزرگواران،
شناسنامه پدر من به مشکل خورد و باطل شد، شناسنامه و کارت ملی خودمو رفتم تحویل ثبت احوال دادم و بعدش ممنوع الخدمات شدم، مادر من ایرانی هستش، از طریق مادر اقدام کردم، وکیل گرفتم تمام راههای قانونی رو طی کردم تو دادگاه اول قاضی به نفع من رای داد ثبت احوال اعتراض کرد، در دادگاه بعدی که دادگاه تجدید نظر بود دوباره قاضی به نفع من رای داد و حکم قطعی به نفع من تمام شد، الان حکمو بردم دادم ثبت احوال، ثبت احوال میگه برای برداشتن ممنوع الخدماتی باید کمیته تشکیل بدیم تا ممنوع الخدماتی منو بردارن و بعد شناسنامم بیاد در منزل، لطفا توضیح میدید که منظور از کمیته ثبت احوال برای برداشتن ممنوع الخدماتی چیه؟ الان حدود دو هفته میگذره زنگ زدم ثبت احوال میگه هنوز کمیته تشکیل نشده، بهم گفتن وقتی کمیته تشکیل شد بهتون اطلاع میدیم لطفا بگید چرا اینقدر طول میکشه واسه همه اینقدر طول میکشه؟ بعدش ثبت احوال میگه چون نسب از مادر میگیری فقط میتونی فامیل مادرتو بذاری و نمیتونی فامیل دیگه انتخاب کنی، اینو هم یه توضیحی بدید ممنون میشم

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این کمیسیون برای بررسی وضعیت تابعیت و انطباق با حکم قضایی صادره می باشد . در صورتیکه حکم قطعی قضایی به نفع خود دریافت کرده اید جای نگرانی نبوده و نتیجه کمیسیون لغو ممنوعیت در خدمات خواهد بود .