پزشکی قانونی میتونه تشخیص بدهد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۳۵ #79276709

سلام خسته نباشین سوال داشتم ازتون اگه یه دختر بدونه پردش ارتجایی و ارتباط داشته باشه ازجلو وپسرب هردلیلی ترکشکنه بعد دویاسه ماه عقدبشه بخواد ازمایش پرده بکارت بده و ببینن ک اصلا ارتباطی داشته یانه اصلا نشون میده ک ارتباط داشته و چه زمانی بوده یانه

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان تشخیص آن توسط پزشکی قانونی وجود دارد.

سلام
این موضوع تخصصی و در صلاحیت پزشکی قانونی است

با سلام
بله قابل تشخیص می باشد

سلام قابل تشخیص می باشد.

باسلام و درود بله توسط پزشکی قانونی مربوطه قابل تشخیص می باشد.

با عرض سلام،رابطه جنسی از طریق پزشک قانونی یا متخصص حاذق قابل تشخیص هست ولی اگر از رابطه مدت زیادی گذشته باشد زمان رابطه قابل تشخیص نیست

توسط متخصص قابل تشخیص است.