تحویل ندادن مدارک خانه معامله شده توسط املاک خیانت در امانت حساب میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۱۳ #79247532

چند وقت پیش ما یه خانه معامله کردیم تو مشاور املاک و بعد از اتمام معامله مدارک دست املاک به عنوان امانت موند تا ما حق مشاور املاک و پرداخت کنیم و مدارک را تحویل بگیریم که بعد از چند روز مراجعه کردیم که تسویه کنیم و مدارک را تحویل بگیریم که جواب دادن فروشنده به من گفته مدارک تحویل ندم که ما باید دوباره به فروشنده پول بدهیم که ما متوجه شدیم فروشنده و املاک با هم رفیق هستند و میخان یه پولی دوباره بگیرن و مدارک ما را مشاور املاک تحویل ندادند و گفتن برید شکایت کنید .
ایا کار مشاور املاک خیانت دامانت حساب میشه و مجازات دارد؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود .مشاورین املاک حق ندارد مدارک را جهت اخذ کمیسیون نزد خود نگه دارند

سلام با توجه به اینکه فرمودید امانت مانده دست املاک خیانت در امانت متصور است. دلال حق ندارد مدارک را نگه دارد تا کمیسیون تا حق دلالی دریافت کند.

سلام
چنانچه اقدامی جهت پیشبرد اهداف خود و یا سوء استفاده نموده باشند خیانت در امانت مطرح است این مورد که فرمودین خیانت در امانت نیست