من چطوری میتونم به پولم برسم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۲ #79216654

باسلام و خسته نباشید خدمت شما.
شخصی از بنده کلاهبرداری کرده است و طرف همه چیو قبول کرده و چندین مرحله دادگاه تشکیل شده و جرم طرف محرز شده و قرار شده تمام پول بنده که کلاهبرداری شده را به حساب دولت ریخته شود برای رد مال . رای نهایی صادر شده و این آقا الان در زندان هست و به مدت ۱۰ سال و یک ماه براش حبس تعزیری صادر شده . تا الان اقدامی برای رضایت گرفتن نکرده من چطوری میتونم به پولم برسم .
آیا الان که رای صادر شده دوباره میتوانم درخواست بدم اگر مالی - پولی یا چیزی داره توقیف بشه ؟
ممنون میشم از راهنماییتون

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر مالی به غیر از مستثنیات دین به واحد اجرای احکام معرفی کنید قابل توقیف است در غیر این صورت تا زمانی که رضایت شما رو اخذ نکنه در حبس به سر خواهد برد.