بغیر از دیه مجازات دیگری هم برایم هست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۴ #79178846

سلام بنده در لاین سبقت در سبقت ممنوع در شب با یک موتور بی چراغ که اصلا ندیدم تصادف کردم و راننده و دو دختر بچه فوت کردن الان ایا جدایه از دیه مجازات دیگدی هم برایم هست؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
کارشناس تصادفات چی نظر داده
ماده ۷۱۴ ق.م.ا.ت: هرگاه بی احتیاطی یا بی مبالاتی یا عدم رعایت نظامات دولتی یا عدم مهارت راننده (اعم از وسایط نقلیه زمینی یا آبی یا هوایی) یا متصدی وسیله موتوری منتهی به قتل غیر عمدی شود مرتکب به شش ماه تا سه سال حبس و نیز به پرداخت دیه در صورت مطالبه از ناحیه اولیای دم محکوم می شود.
هر گاه راننده مصدوم را به نقاطی برای معالجه و استراحت برساند و یا مامورین مربوطه را از واقعه آگاه کند و یا به هر نحوی موجبات معالجه و استراحت برساند و یا مامورین مربوطه را از واقعه آگاه کند و یا به هر نحوی موجبات معالجه و استراحت و تخفیف آلام مصدوم را فراهم کند دادگاه مقررات تخفیف را درباره او رعایت خواهد نمود.

و اینکه اگر شاکی شما رضایت بده قاضی از جنبه عموم جرم دستش بازتر میشه و میتون حبس رو تبدیل به جریمه نقدی کن