آیا شلاق زنای محصنه حدی محسوب می شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۹۲۸ #79166

سلام خسته نباشید
من ۲۳اردیبهشت ۹۴ به دلیل انجام زنای محصنه؛محکوم به ۱۰۰ ضربه شلاق شدم و همون موقع حکم اجرا شد؛ سوالم اینه که الان من سوء پیشینه دارم یا خیر؟!
من این سوال رو چندین بار پرسیدم؛ اما هرکدوم از وکلا یه جواب میدن؛ یکی میگه بعد از دوسال از بین میره و فقط توی دادگاه باقی میمونه؛ ولی سر کار دولتی مثل پزشکی؛پرستاری و اینجور چیزا میتونم برم و مشکلی نداره؛
یکی دیگه از وکلا جواب داده بودن که شلاق رابطه ناشروع اصلا سوء پیشینه بوجود نمیاره کلا
من کلا گیج شدم؛نمیدونم الان سوء پیشینه دارم ؟! ندارم؟! سر کار دولتی میتونم برم یا نه؟! حالا که دوسال گذشته ازش
ممنون میشم برام توضیح بدین از این سر در گمی دربیام
این حکم شلاق؛ حدی محسوب میشه؟؟؟!!!!
اگه ممکنه برام توضیح بدین که الان وضعیتم چطوریه؟!

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بعلت ارتکاب بزه حدی و اجرای آن لغایت مرگ جزء سوابق محکوم علیه درج خواهد گردید، علت امر این است که اگر محکوم علیه همان جرم را در دفعات بعدی مرتکب شود و در هر بار حد جاری شود برلی بار آخر اعدام می شود

بله حدی محسوب می شود

مخاطب محترم عنایت داشته باشید این شلاق حدی محسوب می شود.

موید و پیروز باشید