میگویند من ضرباتی با انتهای چاقو زده ام، حکم دادگاه چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۳ #79000178

سلام من چند وقت پیش دچار نزاع شدم و با ۳ نفر درگیر شدم مجموعا ۴ نفر بودیم ولی سر یکی از ان افراد شکسته و ان دو نفر دیگر هم به عنوان شاهد امده اند و من هم ۳ شاهد دارم و ان ها میگویند من ضرباتی با انتهای چاقو زده ام سوال این است که حکم دادگاه چیست و من دچار حادثه نشدم یعنی به پزشکی قانونی مراجعه نکردم و شکایتی هم نکردم.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شش ماه تادوسال حبس وپرداخت دیه

درصورت حضور شاهد واقرار به درگیرو طبق نظریه پزشکی قانونی احتمالا رای برعلیه شما صادر و محکوم به پرداخت دیه خواهیدشد