آیا بعد از گرفتن رای قطعی تمکین می تونن مجددا پرونده رو طرح کنن؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۹ #78996831

با سلام بنده پس از گرفتن رای دادگاه بدوی و تجدید نطر تمکین از زنم (حکم شده تمکین کنه)، عنوانی با این متن طرح شده:
نامه وراده به شماره .... از طرف "شعبه اول حقوقی ..." با موضوع "وصول پرونده" در تاریخ ... واصل و به شماره ... ثبت گردید.
سوالم اینه که با وجود این که من رای قطعی تمکین زنمو گرفتم (ولی اجراییه شو نگرفتم و ضمنا برنگشته خونه) این مساله چی می تونه باشه؟ یعنی چطوری تونستن پرونده تمکینو ببرن تو شعبه حقوقی شهر دیگری طرح کنند؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
صبر کنید تا برای شما ابلاغیه الکترونیکی صادر گردد...
در خصوص تمکین هم برای اجرا اقدام نمایید...