درخواست مطالبه دیه نموده، چه باید بکنیم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۲۸ #78978451

برادرم با خانومی دوست شدن و قصد ازدواج با ایشون رو داشتن بعد از چند ماه متوجه میشن ایشون بیوه و دارای فرزند و ۱۲ سال از خودش بزرگتر هستن و ضمنا دایم الخمر نیز هستند. یکی دو بار درگیر شدن چون دست از سر برادرم برنمیداشت ضمنن همخونه هم شده بودن و با پول داداشمو نگه داشته بود چند روز پیش بخاطر خوردن مشروب باز مشاجره داشتن و برادرم متاسفانه ایشون رو زد و از خانه اومد بیرون ایشون طول درمان گرفته و مدعی هست یا ۱۵۰ میلیون بده یا میندازمت زندان ایا میتونه؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
طرح هرگونه ادعا و شکایت منوط به ارائه دلایل و مدارک کافی میباشد و ادعای ایشان باید ثابت شود و در واقع ایشان در صدد اخاذی هستند و به نظر نباید ملغی به وی پرداخت نمایید

سلام
مبلغ دیه باید توسط پزشکی قانونی اعلام شود

در صورتیکه برادرتان نتوانند رضایت ایشان را اخذ نمایند،به مجازات این جرم محکوم خواهند شد

درود برشما
مطالبه دیه ۱۵۰ میلیون تومانی مسلتزم ورود جرح معادل ۵۵ درصد دیه کامل است .یعنی برادر شما یا باید دست خانم رو قطع کرده باشه یا یک پای ایشون رو . در حالتی دیگه اگر دو دست و دو پای طرف رو هم بشکنه باز هم کمتر از این مبلغ میشه .

ضمن اینکه خانم باید از طریق معرفی شهود ضرب و جرح رو به برادر شما منتسب کنه

با سلام و احترام ایراد ضرب و جرح عمدی جرم و مجازات آن حبس و دیه می باشد منتهی ایشان باید شاهدی به مرجع رسیدگی معرفی و اثبات کند ضارب برادر شما بوده است بهتر است اگر شکایت نمود در دادگاه رسیدگی شود و مطابق قانون دیه پرداخت شود

سلام و درود
در صورت اثبات جرم و صدور حکم علاوه بر مجازات حبس پرداخت دیه هم برعهده ی برادرتان خواهد بود،
ولکن تا زمانی که رای قطعی صادر شود میتوانید صبر کنید و در صورت اثبات و محکومیت و عدم تعلیق مجازات برای اخذ رضایت اقدام کنید.
موفق باشید.