مزاحم تلفنی از طریق پیامک چطور باید پیگیری شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۰۹۹ #78871292

سلام
بنده دختر جوانی هستم که سال گذشته با آقایی از هم دانشگاهی هایم صحبت میکردم در تلگرام و ایشان بعد از اینکه به من پیشنهاد دوستی و رابطه نامشروع دادند ایشان را بلاک کردم و شماره تلفنشان را هم همینطور
از سال گذشته تا به حال که یک سال و اندی میگذرد هنوز گاه و بیگاه پیامک میدهند یا تماس میگیرند که چون شماره شان مسدود است تلفن من فقط اعلان تماس را نشان میدهد و همینطور یک بار با شماره دیگری تماس گرفتند در اینستاگرام هم با اکانت های فیک دو بار پیام دادند که یک بار همراه عکسشان بود و من اسکرین شات گرفتم
با توجه به اینکه بیش از یک سال است ایشان به شکل بیمار گونه ای مزاحم میشوند اگر راهی باشد که بنده شکایت کنم و از این مزاحمت دست بردارند ممنون میشم من را راهنمایی کنید
من همان اسکرین شات و پیامک ها را از ایشان دارم و چون بلاک بودند تماس تلفنی که صدایشان ضبط شود موجود نیست
به علاوه اینکه ایشان پیگیر خانواده من هم هستند و در شبکه های اجتماعی با اکانت های قلابی آنها را دنبال میکنند

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما مزاحمت تلفنی و تجسس در حریم شخصی در شکایت کنید

سلام
از پیامک ها پرینت بگیرید و شکایت کنید