دادگاه چقدر بعد رضایت پولو به حساب من میریزه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۳۴ #78829803

با سلام و احترام

شخصی حدود ۴ سال پیش ازم حدود ۷۰۰ تومن با فریب کلاهبرداری کرد دو سال بعدش من متوجه شدم بازی خوردم شکایت کردم. بعد تحقیقات نامه جلب دادن پیداش کردم گرفتنش و به غیر کلاهبرداری مرتکب خیانت در امانت و استفاده از اعتبار دیگران و جعل سند هم شده حالا خانوادش رضایت میخان ازم با مبلغ توافقی و دادن چک رمزدار و رضایت کامل تو دفترخونه من خیلی میترسم دوباره بم کلک بزنن پرونده هم هنوز تو دادسراست
۱. من بشون گفتم ۳ میلیارد میگیرم رضایت میدم قبول کردن این مبلغ چون بیشتره مبلغ اولیس واسم دردسر نمیشه چون خیلی بیشتر این ضرر کردم بعد دادن پول نرن شاکی بشن که پول زور گرفتم ازشون
۲.میشه من تو دادگاه در حضور بازپرس رضایت کتبی بنویسیم که ۳ تومن رو به صندوق دادگاه واریز کردن با استناد به فیش پرداختی بشون رضایت کامل میدم
۳. اگه مورد ۲ شدنیه.دادگاه چقدر بعد رضایت پولو به حساب من میریزه.حدودا چقدر زمان میبره؟
۴.شما هم اگه راه بهتری تجربه دارین راهنمایی کنید ممنون میشم
تشکر از همه

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است چک بانکی استعلام شود که در چک بانکی جعلی صورت نگرفته باشد و بعد از هم در دادسرا هم در دفترخانه امکان اعطای رضایت وجود دارد
ریختن مبلغ به حساب سپرده دادگستری مورد قبول محاکم نیست بر فرض قبولی حداقل یک ماه زمان میبرد که به صلاح شما نیست