وکالت برقراری حقوق همسرم را چگونه بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۶ #78692945

همسرم بازنشسته شده ولی نپذیرفته و ۲ سال است که حقوق نداریم چگونه وکالت کاری بگیرم تا پروسه تصفیه حساب و بیمه را انجام بدم تا بتوانم حقوق را برقرار کنم

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما ابتدا باید وکالت کاری در دفترخانه اسنادرسمی که شامل مراجعه شما به سازمان بازنشستگی و ادارات مربوطه شوهرتان و مراجعه به بانکها و اختیارات لازم باشد دریافت و یا شخصا یا از طریق وکیل دادگستری اقدام نمایید

سلام. وکالت کاری در دفترخانه اسنادرسمی که شامل مراجعه شما به سازمان بازنشستگی و ادارات مربوطه و متبوع شوهرتان و مراجعه به بانکها و به طورکلی همه اختیارات لازم باشد، بشما اعطا کنند.

با سلام
با وکالت مدنی(دفتر اسناد رسمی)در دادگاه ترتیب اسری داده نمیشود
در دادگاه یک شعبه از کانون وکلای دادگستری هست که میتونی تقاضای وکالت اتفاقی بدهی و مثل یک وکیل دادگستری طرح شکایت کنی و دفاع انجام بدی
متقاضی وکالت اتفاقی است باید واجد شرایط خاصی باشد که داشتن معلومات کافی حقوقی از جمله این شرایط به شمار می‌رود. ضمن اینکه متقاضی وکالت اتفاقی می‌توانند تنها نسبت به بستگان خود آن هم حداکثر ۳ مرتبه در سال وکالت انجام دهند. وکالت مرسومی که در دادگاه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد، وکالت دادگستری نام دارد. اما گونه دیگری از وکالت نیز وجود دارد که به ان وکالت اتفاقی گفته می‌شود. این نوع از وکالت به منظور جلوگیری از پایمال شدن حقوق افراد به وجود آمده است.

سلام
با اعطای وکالت در دفتر خانه اسناد رسمی به شما