عقد دائم بدون اذن پدر ممکن است؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۲۰۳ #78684215

سلام بنده ۱۹سالمه ودختر هستم کسی که می‌خوامش هم ۱۷ساله. میخواستم بدونم اگه ما فرار کنیم من میتونم بدون اجازه پدر و امضاش عقد دائم کنم یا نیازی نیس؟ راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی کیفری
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ازدواج دختر باکره بدون اذن پدر ممکن نیست.مگر اینکه دخول صورت گرفته باشد

با سلام دختر باکره برای ازدواج به اجازه پدر نیاز دارد

درود بر شما، مستحضر باشید که ازدواج دختر باکره مستلزم اجازه پدر یا جدپدری است.

سلام‌خیر ازدواج بدون اذن پدر یا جد پدری ممکن نمی باشد.

با سلام، اذن پدر یا جد پدری برای دختره باکره ضروری است مگر آنکه پدر بر خلاف مصالح دختر اذن به ازدواج ندهد که در آن صورت مرجع قضایی بدون اذن پدر اجاره ازدواج می دهد

با سلام
خیر ازدواج بدون اذن پدر یا جد پدری ممکن نیست.

باسلام
خیر
بدون اذن پدر امکانپذیر نمی باشد.