با توجه به قطعی کردن عدم قصور پزشک بدون حضور ما آیا امکان اعتراض وجود دارد ؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۲ #78674971

با سلام
در شکایتی که از دکتر و بیمارستان انجام شده در سازمان نظام پزشکی قم ، بابت قصور پزشکی که منجر به قطع عضو ( رحم ) خانم بنده شده و در سونوگرافی بعد از زایمان به وجود بقایای بارداری اعلام نمودن و با داشتن برگه سونوگرافی به بیمارستان مراجعه نمودیم و در کمال تعجب بیمار به مدت سه ساعت در خونریزی شدید ( طوری که تخت پر از خون شد ) روی تخت رها شد و اعلام نمودن که دکتر در راه هست در حالی که متخصص در بیمارستان موجود بود د رنهایت بیمار بیهوش شده که با پیگیری از طریق مدیریت بیمارستان بیمار به اتاق عمل ارجاع می شود و ریس بیمارستان به بنده اعلام می کند که ممکن از رحم را بردارن و رحم خارج می شود ( بدلیل نداشتن تجهیزات کافی در بیمارستان از جمله نداشتن خون کافی و بالون جهت جلوگیری از خونریزی منجر به خروج رحم می شود )و با توجه به شکایت از بیمارستان و دکتر زایمان بار اول بدون اینکه ما بفهمیم کی جلسه تشکیل شده اعلام نمودن که دکتر و بیمارستان تبرئه گردید ولی با اعتراض در بار دوم و اصرار در حضور در جلسه کمیسون با حضور و ارائه مدارک دکتر و بیمارستان جمعا به ۵۰ درصد قصور محکوم شدن ولی بار سوم بدون اینکه ما بفهمیم تشکیل جلسه شده و تمامی اتهام های وارده در جلسه قبلی رو غیر قانونی دانسته و هیچگونه اتهامی رو متوجه دکتر و بیمارستان ندانستن با توجه به اعتراض اینجانب به نحوه تشکیل جلسه کمیسیون بدون حضور ما و قطعی نمودن حکم نظام پزشکی پرونده به تهران ارسال شد ولی با کمال تعجب ملاحظه نمودم که تهران نیز حتی از ما مدارکی که در اختیار داریم رو نخواستن و بدون حضور ما حکم قطعی صادر نمودن ، خواهشمندم راهنمایی بفرمائید با توجه به قطعی کردن عدم قصور پزشک توسط تهران بدون حضور ما ایا امکان اعتراض وجود دارد ؟ لطفا نحوه اعتراض به حکم قطعی اعلامی توسط تهران رو بفرمائید.

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در دادسرای جرایم پزشکی شکایت نمایید.
تمامی مدارک و مستندات خود را به انظمام شکواییه تسلیم نمایید.