ایا دختر عمو بزرگ من بعد از فوت پدرش از عمویش ارث میبرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۱ #78586492

با سلام عموی بزرگ من فوت شده و یک دختر دارد بعد از چند سال عموی کوچکترم فوت کردند ( که هیچ زن و بچه ای ندارن ) ولی یک خواهر و برادر دارند، ۱. ایا دختر عموی من که پدرش قبل از عموی کوچکم فوت کرده از عموی کوچکش که زن و بچه ای ندارد ارثی میبرد؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دختر عموی شما فقط از عمویتان ارث می برد اما باوجودخواهر عمویتان دیگر دختر عمویتان از عموی کوچک شما ارث نخواهد برد

با سلام
خواهر و برادر عموی کوچک مانع میباشد

ضمن اهدای سلام و احترام
وراث کسانی محسوب میشوند که حین الفوت متوفی در قید حیات باشند
در خصوص پرسش شما دختر عمو ی شما از پدرش ارث میبرد لیکن چون عموی کوچک ترشان بنا به اظهارات شما فقط برادر و خواهری دارد اینان ورثه وی محسوب میشوند و تا هنگامی که شخصی از طبقه دوم زنده باشد حاجب و مانع سایر طبقات میباشد