سفته را چگونه پس بگیریم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۳ #78566363

سر کار از من سفته گرفته
الان میگم سفته رو پس بدید میگن ما سفته رو پاره کردیم ریختیم دور
الان من باید چیکار کنم

مشاوره حقوقی سفته
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست استردادسفته البته اگر کافرما به شما رسید تحویل داده یا به نحوی ارایه انرا به او اثبات نمایید

با سلام
ابتدا ارسال اظهارنامه و سپس دادخواست استرداد سفته به دلیل ... امانت بوده ضمانت بوده یا تضمین بوده و غیره

سلام علیه ایشان ابتدا اظهار نامه و سپس دادخواستی مبنی بر استرداد سفته ارائه نمایید

سلام، ابتدا بهشون اظهار نامه بدین و ازشون بخواهید سفته شما رو تحویل بدن اگر تمکین نکردن علیه ایشان دعوای استراد بدهید