اثبات مفقود شدن سیم کارت به چه صورت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۲۵ #78474

سلام . من یک سیم کارت داشتم که داده بودم به یک نفر دیگه بدون اینکه به نامش کنم اون آدم هم سیم کارت و گم کرده و به من اطلاع نداده که قطعش کنم . حال از پلیس امنیت برام احضاریه اومده و قراره بازداشتم کنن. از پلیس امنیت اومدن چون با این سیم کارت یک فرد مهم مملکتی رو تهدید کردن به شکلی که اون فرد و خانوادش تحت تدابیر شدید حفاظتی قرار گرفتن . حالا من باید چه کار کنم که آشخورده و دهن سوخته نشم و زندان نرم.

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در این مورد باید به دفاع خاص از خود بپردازید . به هر حال امری دشوار است ولی باید اثبات کنید که سیم کارت مورد نظر در اختیار شخصی دیگری بوده است تا بتوانید رفع اتهام نمایید

موید باشید