شکایت از پزشک بدلیل تزریق ژل بی کیفیت، چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۶۰۷ #78283829

سلام دوست من چند سال پیش توسط یک پزشک عمل تزریق ژل به لب انجام داد. مواد بی کیفیت که این پزشک استفاده کرد منجر به ایجاد صدمه به لب ایشان شد. حالا بعد از چند سال ایشان اس ام اس های که با کمی فحاشی همراه بود به پزشک ارسال کرده پزشک هم از ایشان شکایت کرده و در ضمن عمل را کتمان کرده! و گفته اصلا دوست منو نمیشناسه! ما با ید چیکار کنیم

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت مذکور از دو راه قابل پیگیری است : یکی از طریق دادسرای انتظامی نظام پزشکی و دیگری از طریق طرح شکایت در دادسرای رسیدگی به تخلفات پزشکی . البته با توجه به گذشت زمان باید بررسی شود که موضوع مشمول مرور زمان نشده باشد .
در خصوص شکایت پزشک از دوستتان نیز هیچ ارتباطی با بخش اول سوال نداشته و فحاشی دوستتان قطعا قابل پیگرد قانونی است .