نوع وکالت محضری چه باید باشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۳۵ #78260892

سلام چه نوع وکالتی گرفته شود که بتوان امورات مربوط به نقل و انتقال سند زراعی درخواست بدم که نیاز به حضور موکل در دفتر خانه نیازی نباشه

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام تمام موارد را در وکالت بگنجانید

وکالت با حدود اختیارات تامه و بلاعزل.

نوع وکالت و موارد آن توسط دفترخانه با توجه به اظهارات شما تنظیم میشود

سلام
در این مورد دفترخانه اسناد رسمی خودشان فرم کامل وکالت نامه را در اختیار دارند و شما باید در متن وکالت نامه اختیار نقل و انتقال و کلیه اموری را که لازم می دانید توسط شما انجام شود درج نمایید

سلام
باید وکالت بلاعزل بگیرید و قید کنید همه موارد