حمل مشروبات الکلی چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۷۸ #08821439

سلام خسته نباشین.
یکی از آشنا های منو با یه باکس ۲۴ تایی ابجو ۵ درصد گرفتن ۲۵ روز بازداشت بود ۷۰ ملیون واسش سند گذاشتیم اومد بیرون کسی که ابجو رو بهش داده بود ۲ تا شمارهای موبایل اون طرف رو داده به قاضی گفته من پیک موتوری بود یه دستگاه کارتخوان همه مراش بوده که واسه دایی طرف که جانباز بوده همراش بود. قاضی زده پیگیری کلانتری هم صاحب کارتخوان رو خواسته هم صاحب دستگاه الان آشنام نمیخواد اون طرف رو گیر بندازه چون طرف همه چیزه قبول کرده جریمه هاشو بده. الان صاحب دستگاه کارتخوان کسی که ابجو رو داده بود به آشنام در اولین بازجویی چی بگن که گیر میوفتم پس فردا هم باید برن کلانتری
با سپاس. و در ضمن جرم ۱ باکس ابجو ۵ درصد های نیکن جریمش چقد هست

مشاوره حقوقی شرب خمر
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هر شخصی که مدعی عدم اطلاع از موضوع است می بایست در دادگاه اثبات نماید و جریمه بر اساس نظر دادگاه و معمولا" چند برابر قیمت مشروبات الکی محکوم میگردد . شما میتوانید با اتنخاب ارزیابی مشاوره تلفنی و ارائه جزیات بیشتر راهکار مناسب را دریافت نمایید.

درود
مجازات قانونی حمل
۱- شش ماه تا یک سال حبس
۲- تا هفتاد و چهار ضربه شلاق
۳- پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی ( تجاری ) کالای یاد شده
اما در عمل با توجه به وضعیت مرتکب بیشتر جزای نقدی صادر نیشود