اگر قاضی رضایت رو روی پرونده بگذارد حبس چقدر میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۳ #78095861

سلام وقت بخیر
چند سال پیش شوهر بنده به جرم ادم ربائی در تهران دستگیر شد و ۴ ماه در زندان موند و به وسیله وثیقه آزاد شد و بعد از ۲ سال بهشون ۳ سال و ۶ ماه حبس دادن و ایشون بعد از اومدن حکم قطعی که صادر شد ما تونستیم رضایت شاکی و بگیریم که اون موقع شوهرم فراری بود بعد ۱۵ روز پیش خودشو معرفی کرد چون خودش باپای خودش رفت ۶ ماه رو بخشیدن البته قاضی اجرای احکام اینکارو کرد برای حکم دولتی یا عمومی ایشون هنوز قاضی حکم نداده و در حال بررسی هستش بنظر شما اگه قاضی رضایت رو روی پرونده بزاره حبسشون چقد میشه؟؟ ممکنه حبسشون رو به جزای نقدی تبدیل کنن؟ و ایا ممکنه ایشون عفو بخورن؟؟ و اینکه چقد طول میکشه حکمشون بیاد و سوال بعدی اینکه ممکنه تا موقع ۲۲ بهمن حکمش نیاد و همینجوری بلاتکلیف بمونن و عفو بهشون نخوره؟؟؟

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود رضایت شاکی از موارد تخفیف است

درود با رضایت شاکی خصوصی دادگاه صادر کننده رای قطعی در حکم خود تجدید نظر می نماید

درصورت رضایت شاکی خصوصی دادگاه مربوطه در رای خود تجدید نظر خواهی کرده

با سلام و احترام با رضایت شاکی خصوصی دادگاه صادر کننده رای قطعی در حکم خود تجدید نظر می نماید