برای شکایت میتونم در استان محل اقامت خودم ازش شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۴۳ #78050971

سلام
یه آقایی خودشون رو بجای مشاور کنکوری یکی از موسسه ها معرفی کردن که دو پکیج کمک اموزشی کنکوری موسسه ها رو که در بازار ۱۰میلیون بوده رو با ۴۰درصد تخفیف به من بدن یعنی ۶ میلیون بعد چند مرحله ملاقات حضوری ، قرار شد سفته ۶میلیون اول بدن بهم بعد پول رو انتقال بدیم و پکیج رو بفرستن، (قرارداد مکتوب نداریم) سفته رو گرفتیم و پول رو انتقال دادیم بعد این کلاهبردار امروز فردا میکردن و بعد یه سال نه پولو میدن نه جواب میدن الان میخواستیم شکایت کنیم در سفته ها محل اقامت متعهد تهران هست ، محل پرداخت هم تهران، ولی ما یه استان دیگه هستیم الان برای شکایت میتونم در استان محل اقامت خودم ازش شکایت کنم؟ یا فقط در تهران میتونم شکایت کنم؟
دوم اینکه میتونم خسارت تاخیر تادیه سفته رو هم بگیرم ؟
ادرس و محل سکونت پدری کلاهبردار رو دارم ،
اگر خود کلاهبردار در سامانه ثنا ثبت نام ﮼ کرده باشه ابلاغیه براش میره یا نه

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در جرایم کیفری دادگاه محل وقوع جرم صالح به رسیدیگی میباشد و استان و شهری که پول و سفته به ایشان تحویل دادید صالح به رسیدگی است
علاوه بر شکایت ،دادخواست مطالبه خسارت هم زمان با شکایت طرح و ضمیمه کنید