در صورت ابطال اجرائیه رای داوران به دلیل موضوع اجرائیه غیر مالی است باید چه کرد ؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۷۷ #78036768

با سلام بنده خرید اینترنتی کردم و کالایی خریدم
سایت مذکور کالا معیوب فرستاد و از مرجوع کردن خود داری کرد
در سامانه نماد الکترونیک سازمان صنعت و معدن درخواست شکایت کردم و درخپاست داوری ۳ نفره کردم و بر طبق تعهدی که سازمان صنعت و معدن از وبسایت های اینترنتی گرفته حق ارجاع شکایات خریداران و صدور رای توسط داوران از وبسایت های فروش اینترنتی گرفته است
لذا رای توسط داوران به نفع بنده صادر شد و به دو طرف ابلاغ شد ولی محکوم علیه طبق رای پول کالا خرید شده را پس نداد
و بعد از گذشت ۳۰ روز بعد ابلاغ در دادگاه درخواست صدور اجرائیه کردم و اجرائیه صادر شد
ولی وکیل محکوم علیه دادخواستی داد مبنی بر «« ابطال اجرائیه ( موضوع اجرائیه غیر مالی است ) »» کرد
و در توضیحات هم نوشته شده است که دادگاه رای داوری را به محکوم علیه ابلاغ نکرده تا امکان صدور اجرائیه رای را فراهم کند
این در صورتیست کانون عالی کارفرمایان کشور رای داوران را به هر دو طرف دعوا ابلاغ کرده اند
علی ایحال قاضی دستور ابطال اجرائیه ( موضوع اجرائیه غیر مالی است) داده و وقت رسیدگی برای ۸ ماه دیگه داده !!
با این اوضاع باید چه کرد تا سریع تر بتوانم اجرائیه رای داوران را بگیرم ؟
ایا می توانم درخواست اجرائیه خویش را استرداد کنم و در شعبه دیگر درخواست اجرا رای داوری کنم ؟
چه راهکاری پیشنهاد می دهید ؟

مشاوره حقوقی داوری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بعید است به نحو مورد اشاره حکم بر ابطال اجرائیه صادر شده باشد . چرا که اگر اجرائیه ابطال شده باشد صدور وقت رسیدگی فاقد وجاهت قانونی است . احتمالا دستور منع صدور اجرائیه صادر شده است . بهتر است با ارائه مدارک و جزئیات مشاوره تلفنی دریافت کنید تا با بررسی جزئیات امکان راهنمائی وجود داشته باشد .

با سلام،اگر دستور ابطال اجرائیه را داده خیر

با سلام در صورتی که دستور توقف عملیات اجرایی صادر نشده باشد می توانید عملیات اجرایی را ادامه دهید. قاعدتا دعوای مطروحه به کیفیت مزبور به نتیجه ای علیه شما نمی رسد.

با درود. بلی .میتوانید مجددا درخواست بدید