با شکایت از سیم کارت چگونه رابطه را اثبات میکند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۲۷ #77998379

سلام خسته نباشید
من حدود ۴۰ روز هستش که با یه دختری در ارتباط بودم یه شب داداشش متوجه میشه و شماره ی منو ازش میگیره.
آیا میتونه از من شکایت کنه؟
و اگه این کار رو بکنه چه جوری اثبات میکنه؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به نظر ایشان امکان طرح دعوا ندارد و در صورت اقدام دعوا رد میشود

اگرسیم کارت به اسم دختر باشد .‌برادر وی سمتی درطرح شکایت ندارد

با سلام
بردار دختر به دلیل ذی سمت و ذی نفع نبودن نمی تواند از شما شکایت نماید و در صورت شکایت نیز به نتیجه نخواهد رسید.

با سلام. مورد از مواردی نیست که بتواند مشمول اتهامی قرار گیرد

سلام. اول اینکه داداش ایشون ذی نفع نیست به عبارت دیگر بزه دیده نیست تا شکایت کنه، بنابراین با شکایت ایشون دادسرا قرار منع باید بزنه. دوم اینکه صرف رابطه داشتن با یک دختر جرم نیست. مگر اینکه ایشان را مورد مزاحمت قرار داده یا الفاظ و عکس های نامشروعی ردو بدل شده باشد که ان هم در صورتی است که خود دختر شکایت کند. ان هم در صورتی که دختر نیز رضایت نداشته است وگرنه شکایت نمیتواند بکند چون مزاحمتی صورت نگرفته است.

بنام خدا _بلاخره اگر علیه شما شکایت شود و پس از استعلام و اخذ پرینت مکالمات مشخص بشود شما با ایشان در تماس بودید بایستی دلیل داشته باشید اگر شماره بنام شخص شما باشد ضمن اینکه من فکر نمی‌کنم شکایت علیه شما مطرح بشود چرا اینکه به روش‌های زیاد میشه دفاع کرد تا اتهامی متوجه شما نباشد