آیا در مواجهه حضوری دوست من بعنوان شاکی باید حضور داشته باشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۴ #77901065

سلام
دوست من که خارج از کشور است از طریق وکیل خود در داخل علیه کسی به اتهام کلاهبرداری شکایت کرده است، بازپرس مواجهه حضوری زده و تاریخ تعیین کرده است.
آیا در مواجهه حضوری دوست من بعنوان شاکی باید حضور داشته باشه یا وکیل بره کافیه؟
اگر شاکی حضور پیدا نکند چه تصمیمی گرفته میشود؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در حال حاضر نیازی به حضور دوست شما در جلسه رسیدگی نمی باشد مگر اینکه در طول رسیدگی قاضی با توجه به شرایط موجود در پرونده خواهان حضور شاکی در جلسه شود

سلام. چون کلاهبرداری جرم درجه چهار میباشد. بنابراین طبق قانون ایین دادرسی کیفری نیاز به حضور شاکی نمیباشد. و در صورت عدم حضور، دادرس با توجه بهدادله و مستندات حکم میکند که میتونه به نفع شاکی یا به ضررش باشه