برای ترخیص درخصوص مورد زیر چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۹ #77860764

شما خودرویی را برای فروش آگهی می کنید یا برای فروش سریع تر به پارکینگ های مجاز مراجعه می کنید. در این مواقع شخص کلاه بردار دست روی خودروی شما گذاشته و ادعا می کند که خریدار است. اگر بیرون از پارکینگ باشید به شما پیشنهاد می دهد که برای تعیین قیمت کارشناسی به داخل پارکینگ بروید. طبیعتا در بدو ورود قبضی به شما ارائه می شود که مجوز خروج شما از پارکینگ است.

بعد از قیمت کارشناسی شخص ادعا میکند که خودرو شما را خریدار است و مقداری پول به شما پرداخت میکند تا اعتماد شما را جلب کرده و برای این که شما خودروی خود را به کس دیگری نفروشید قبض را به دو قسمت تقسیم می کند. این کار باعث می شود که خودرو شما اجازه خروج از پارکینگ را نداشته باشد.

شخص به اصطلاح خریدار اعلام می کند که برای تهیه باقی پول باید به خارج از پارکینگ برود . این کار را میکند و دیگر پیدایش نمی شود تا تقریبا یک هفته بعد، و شمایی که در این یک هفته به شدت عصبی شده اید تن به هر کاری می دهید تا خودروی خود را از پارگینگ خارج کرده و زیر قیمت به همان شخص بفروشید.

نکته:

در هنگام فروش خودرو در پارکینگ به هیچ وجه اجازه پاره کردن قبض خود توسط خریداران را ندهید.
اگر لازم نیست که خودروی خود را در پارکینگ به فروش برسانید این کار را نکنید.
تا پول خود را کامل دریافت نکرده اید به هیچ کاری دست نزنید.
شاید خیلی بد بینانه باشد ولی به هیچ کس اعتماد نکنید
حالا کسی این مشکل را داشت چکار کند؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اگر شما مبایعه نامه نوشته اید از زمان بیع مالکیت خودرو به خریدار تعلق دارد مگر اینکه زمان تحویل مبیع را مشخص کردهباشید در آن صورت شما حق دارید ماشین را خارج کنید اگر پارکینگ قبول نکرد با ۱۱۰ تماس بگیرید و از پارکینگ دار شکایت نمایید تا اجازه خروج را با رویت اسناد مالکیت بدهد.

داشتن قبض فقط نمیتواند دلیل خروج باشد زیرا امکان دارد قبض مفقود گردد و سرقت شود بهرحال پارکینگ برای این جور مواقع راه حل هایی دارد و با رویت اسناد مالکیت ودادن تعهد میتوان خودرو را خارج نمود اگر قولنامه ای ننوشتید آن شخص کلاهبردار نمیتواند چیزی را اثبات نماید ودر هرصورت بعداز یک هفته که پیدایش شد میتوانید پول دریافتی را پس دهید و از فروش خودرو اعلام انصراف نمایید و هیچ کس نمیتواند شما را مجبور به این کار نمایید