سفته فقط با مهر شرکت قابل مطالبه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۳۴۵ #77824683

با سلام و احترام
بنده برای شرکتی مشغول فعالیت بودم و از آن شرکت تعدادی سفته دریافت کردم به عنوان ضمانت پرداخت مطالباتم اما این سفته ها فقط دارای مهر شرکت هستن و امضا و تاریخ ندارن آیا الان میتوانم بر روی آنها اقدام کنم؟ و باید چه کنم
ممنونم از شما

مشاوره حقوقی سفته
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید برای اثبات ادعای خود مبنی بر مطالبه به غیر از سفته از سایر مدارک مثل استشهادیه و یا فاکتور نیز استفاده کنید.

باهمان سفته مهرشده اقدام ب طرح دعویی کنید

با سلام
این شرکت حتما دارای شماره ثبت در ثبت شرکتها میباشد لذا صرفا با داشتن مهر شرکت میتوانید اقدام به مطالبه سفته ها نمایید .

در سفته صرف مهر کافی است ونیازی به امضا نیست ومیتوان اقدام کرد