آیا بابت این فشار ها میتونم شکایتی بکنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۲۴ #77734678

من پسری هجده ساله هستم ... پدرم به من خرجی نمیدهد و خواهر و مادر برای درس خواندن و شرکت در رشته تجربی فشار آورده اند و دیگه بعد سه سال واقعن بریده ام از این درس حالا من آیا بابت این فشار ها میتونم شکایتی بکنم و سوال بعدیم اینه که اگه از شهر خودمون برم و در شهری دیگر بطور مستقل شروع به کار کنم آیا این خانواده میتوانند که من رو به بهانه ی فرار از خانه برگردانند

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بهتر است با اورژانس اجتماعی ۱۲۳ تماس بگیرید و مشاوره های لازمه را اخذ نمایید
در صورت رسیدن فرزند پسر به سن ۱۸ سالگی مستحق نفقه نخواهد بود
هر چند شما به سن قانونی رسیده اید و میتوانید جدا زندگی کنید اما طبق شرع و قانون فرزند بایستی تابع اوامر والدین خود باشد.

سلام
بله شما حق مطالبه نفقه دارید و وظیفه قانونی پدر است پرداخت کند
در مورد خروج شما از شهر هیچ منع قانونی وجود ندارد