نیاز هست تو جلسه اول شرکت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۰ #77729131

سلام بنده با شخصی دعوام شد و اون طرف با قهمه از چند ناحیه بنده رو مورد ضرب و جرح قرارداد و من از اون اقا شکایت کردم و نامه پزشکی قانونی و شهودم دارم و پروندم به شورا حل اختلاف ارجاع شد و همون شخص نیز از بنده شکایت کرده به جرم تهدید سوالی که داشتم اینکه ایا در جلسه رسیدگی تهدید که بنده خوانده هستم ارتباط دو پرونده رو به قاضی بگم یا خیر چون طرفم خواسته جا نمونه از من شکایت کرده که به نوعی شکایت تو شکایت بشه و اینکه نیاز هست تو جلسه اول شرکت کنم یا نه بهتره نامه بزنم تو پروندم که نتونستم بیام که یه موقع حرفی نزنم به ضررم تموم بشه

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بهتر است در جلسه حاضر و از خود دفاع نمایید زیرا در صورت عدم حضور به احتمال زیاد به ضرر شما باشد حداقل کاری که میتوانید بکنید این است که با تنظیم لایحه ای استوار از خود دفاع و به شعبه رسیدگی ارسال نمایید.

با سلام
دو جرم مطرح هست؛
ایراد ضرب و جرح عمدی ، تهدید
که در صورت شکایت متقابل ضرب و جرح ثابت گردیده و ضارب به پرداخت دیه محکوم میگردد لیکن برای دفاع از کیفر تهدید توسط وکیل یا شخصا اقدام به دفاع از خویش نمائید

سلام
بهتر شرکت کنید چون باعث شک و تردید علیه شما می شود
بهتر اقدام به تنظیم لایحه دفاعی کنید که توسط متخصص باید انجام شود
در مورد اینکه اطلاع دهید بهتر در همان جلسه اول قاضی مطلع کنید