شخصی در پیش فروش آپارتمان از من کلاهبرداری کرده و در سند عادی پیش فروش آدرسی از وی ذکر نشده؛ آیا مجهول المکان تلقی می شود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۸۶ #77728335

اگر در سامانه ثنا دارای کاربری باشد چطور؟ همچنین در صورت مجهول المکان بودن شخص، روند نشر آگهی و اثبات مجهول المکان بودن حدودا چقدر زمان خواهد برد؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.. افرادی که ثبت ثنا شده باشند به آدرس ثبت شده در ثنا ابلاغ میشود

در طرح شکایت ( اقدام کیفری) شما نیازی به پیدا کردن و درج ادرس متشاکی ندارید. می توانید به عنوان مجهول المکان شکوائیه ثبت نمایید.
در اقدام حقوقی نیازمند به یافتن ادرس طرف مقابل هستید. اگر طرف مقابل ثبت ثنا دارد نیازی به درج ادرس ندارید

در صورت نداشتن ادرسی از پیش فروشنده می توانید دعوای خود را مطرح نموده و در قسمت نشانی ایشان را به عنوان مجهول المکان معرفی نمایید

آدرس محل ساخت طبق عمومات قانون محل اقامت تلقی میشه ، از طرفی اگه سامانه ثنا داشته باشه که جای هیچ گونه تفسیر دیگه ای نخواهد بود

از طریق پیگیری در سامانه ثنا در صورتی ک نام کاربری داشته باشد میتوان از آدرس دقیق ایشون اطلاع حاصل نمود و سپس ب طرفیت از ایشان میتوانید شکایتی تنظیم کنید و ب ایشان ابلاغ خواهد شد

چنانچه آدرسی از طرف مقابل در قرارداد وجود نداشته یا نشانی داده شده اشتباه است باید وی را مجهول المکان معرفی کنید . بدیهی است چنانچه مشارالیه در سامانه ثنا ثبت نام کرده باشد ، دعاوی و شکایات مطروحه به صورت خودکار مقید به آدرس مذکور خواهد شد . طبیعی است روند ابلاغ به افراد مچهول المکان به دلیل درج آگهی در هر مرحله و اقدامی ، طولانی تر از روند رسیدگی به پرونده های دارای نشانی است .

با سلام
اگر در سامانه ثنا ثبت نام نموده باشد آدرس اعلامی در آن سامانه ، همان آدرس مخاطب خواهد بود. و کلیه ابلاغیه ها و اوراق قضایی به سامانه ایشان ابلاغ خواهد شد.

طبق ماده ۱۷۴ قانون آیین دادرسی کیفری
هرگاه ابلاغ احضاریه به لحاظ معلوم نبودن محل اقامت متهم ممکن نباشد و اقدامات برای دستیابی به متهم به نتیجه نرسد و ابلاغ نیز به طریق دیگر میسر نگردد، متهم از طریق انتشار یک نوبت آگهی در یکی از روزنامه‏ های کثیر الانتشار ملی یا محلی و با ذکر عنوان اتهام و مهلت یک ماه از تاریخ نشر آگهی، احضار می‏ شود. در این صورت، بازپرس پس از انقضاء مهلت مقرر به موضوع رسیدگی و اظهار عقیده می کند.
مجهوال المکان بودن متهم نیاز مند اثبات نیست.