بعد از دریافت پاسخ اظهارنامه تمکین برای انجام طلاق چه اقدامی مفیدی باید انجام بدهیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵,۶۹۲ #77614

سلام، خانمی دارم بسیار بداخلاق و ناشزه که از او دوفرزند دارم. برای چندمین بار بدون اذن بنده اقدام به ترک منزل و زندگی مشترک کرده و هر بار مدتی را در شهرستان مجاور که دارای یک واحد مسکونی شخصی است و محل زندگی خانواده پدری ایشان نیز است بسر برده است. برای آخرین بار در روزهای پایانی سال۹۵ که اکنون بیش از یکماه است اقدام به ترک زندگی مشترک نموده از آنجائیکه قبلا به ایشان گفته بودم اگر یکبار دیگر به هر بهانه ای ترک منزل کند اقدام قانونی خواهم کرد پس از گذشت یک هفته اقدام به ارسال اظهارنامه باعنوان تمکین برای ایشان نمودم در پاسخ نوشت: "بنده علیرغم بد اخلاقی و رفتار تند شما وحتی کتککاری و اخراج بنده بخاطر فرزندانم (دو دختر ۱۶ و ۱۴ ساله) حاضر به تمکین می باشم و حتی بعد از رویت اظهارنامه با برادرم به منزل برگشتم اما شما دروازه بر ما نگشودید بهر حال من راضی به تمکین هستم".
لازم به توضیح است قبل از ارسال اظهارنامه تلاش بنده و خانواده ام برای مذاکره با او و پدر وخانواده ایشان و حل و فصل مسالمت آمیز و یا طلاق توافقی بی نتیجه ماند و خانواده اش در جلسه داوری بی دلیل و تنها به استناد گفته های دخترشان بنده را ضمن فحش و بدوبیرا متهم به کتک کاری و رفتار تند با او کردند اما در عین حال تا امروز اقدام قضایی انجام نداده اند. در ضمن برگشت او با برادرش (مطابق پاسخ در اظهارنامه) بعد از رویت اظهارنامه و بعد از آن جلسه پرتنش و بی نتیجه داوری و البته قبل از دادن پاسخ آن و در حدود ۳ نصف شب بود که بنده دیگر راضی به مصالحه و پذیرش ایشان نشدم و دروازه را نگشودم ضمنا مکالمه ای هم صورت نگرفت فقط پشت پنجره حضورشان را مشاهده کردم.
لازم به ذکر است بنده با گوشی خود گفته های توهین آمیز و فحش ایشان و پدر ومادرش را در جلسه ضبط کرده ام. ضمنا در پایان آن جلسه بنده بچه های خود را بخاطر شروع مدارس تحویل گرفته و به منزل آورده ام.

حال سئوال؛ نظر به اینکه بنده بخاطر ترک مکرر زندگی و بد اخلاقی خانمم و دخالت های خانواده اش دیگر راضی به تداوم زندگی با ایشان نیستم و با توجه به ترک منزل توسط ایشان و ارسال اظهار نامه من و دریافت پاسخ بشرح فوق الذکر که البته هدفش از آن پاسخ بهیچ وجه تمکین نبوده بلکه نیتش اقدام به تقاضای طلاق از سوی من و دریافت کامل مهریه خود است، چه اقدام حقوقی و قانونی باید انجام بدهم تا به دام نقشه های خانم که همانا دریافت مهریه و نفقه است گرفتار نشوم؟؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عنایت داشته باشید که مهریه را در هر صورت باید پرداخت کنید. ولی برای پرداخت نکردن نفقه باید نشوز زن را اثبات کنید در این صورت از پرداخت نفقه معاف می شویدموید باشید