راهی هست بدون اینکه مرد بفهمه گواهی مورد ضرب و جرح واقع شدن گرفت؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۶۷ #77530252

یکسال و نیم‌ هست عروسی کردم قبلش دو سال عقد بودم. همسرم در هنگام عصبانیت زیاد و دعوا بر سر خانواده و‌ مادرش من رو کتک میزد از اولش الان بدتر شده. ابتدا کوفتگی و درد و کبودی داشتم فقط بعد از عروسی یکبار دندان عقلم و بدنبالش فک پایینم شکست و بار اخر پیشانیم پاره شد و ۴ تا بخیه خورد. متاسفانه هربار نذاشتم کسی بفهمه و هیچ مدرکی ندارم فقط بار اخر خانوادم رو مطلع کردم. ایا بعد از این میتونم کتک های قبلی بخصوص شکستگی فک و بخیه پیشانیم رو اثبات کنم؟؟ و اگر مجددا کتک خوردم چطور میتونم دست بزنش رو ثابت کنم؟؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در نهایت زوج شما مطلع میشود

سلام
برای اثبات بارهای قبل چون اثر جراحتی نمانده فقط با اقرار زوج است.اما برای دفعات بعد شما باید سریعا به پزشک قانونی مراجعه کرده و گرفتن شاهد ، اعم از گواهی دادن همسایگان، فیلم گرفتن ، تماس با ۱۱۰ و ...

با سلام
در صورت ایراد ضرب و جرح مجدد با ارجاع کلانتری یا دادسرا به پزشکی قانونی ، بدون حضور همسرتان می توانید گواهی پزشکی اخذ نمایید
و اثبات اینکه عامل ایراد این ضرب و جرح شوهرتات بوده صورتجلسه پلیس۱۱۰ هنگام درکیری یا شاهد یا تحقیق محلی (همسایه ها) می باشد
و اگر ایراد ضرب و جرح تکرار بشه می تونه قرینه ای باشه که جراحات قبلی هم باعث اش شوهرتون بوده
بهرحال اگر اقرار نکنند و شاهدی نداشته باشید ، اثباتش یکم سخت خواهد بود

دفعات قبل باید به پزشک قانونی مراجعه میکردید ،امیدوارم دفعه ی بعدی پیش نیاد اما اگر دوباره شما را مورد شتم قرار دادند میتوانید با پلیس ۱۱۰ تماس گرفته ویا قبل از خروج از خانه همسایگان را مورد اطلاع قراردهید و پس از اطلاع رسانی به خانواده ی خود به پزشک قانونی مراجعه کنید

بله با مراجعه به پزشکی قانونی می توانید گواهی ضرب و جرح را بگیرید و نیاز به حضور شوهر نبوده و مطلع نخواهند شد

با سلام
مجروح و مضروب میتواند علیه ضارب شکایت نماید لیکن اثبات امر بر عهدهی مجروح میباشد و تشخیص ایرادات وارده توسط ضارب بر عهده ی پزشک قانونی است

سلام
اگر موارد ضرب و جرح قبلی به گواهی پزشکی قانونی برسد و بتوانید با دلیل ثابت کنید صدمات مزبور توسط شوهر تان بوده است قابل پذیرش است.