آیا با توجه به اینکه وثیقه دارم دادگاه امکان داره حکم جلب صادر کنه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳,۳۵۶ #77496201

سلام بنده چند ماه پیش به جرم رابطه نامشروع دستگیر شدم که دادگاه قرار وثیقه صادر کرد و من با فیش آزاد شدم ...چند وقت پیش وقت رسیدگی بود نرفتم دادگاه...آیا با توجه به اینکه وثیقه دارم دادگاه امکان داره حکم جلب صادر کنه؟و ضمنا امکان داره رای غیابی صادر کنن؟ درصورت نرفتن حکم جلب صادر میشه یا وثیقه ضبط میشه یا حکم غیابی میزنن؟؟ممنون میشم اطلاع بدید

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت ارسال ابلاغیه جهت حضور و عدم حصور بدون دلیل موجه به کفیل اخطاریه ارسال میگردد تا نسبت به تحویل محکوم یا متهم اقدام نماید در غیر اینصورت
وجه الکفاله ضبط و جلب متهم نیز صادر میگردد.

در صورت عدم حضور شما به وثیقه گذاراخطار می گردد ظرف یک ماه متهم را تحویل دهد در صورت عدم اقدام و ابلاغ واقعی (یعنی به خود شخص ابلاغ شود)اخطاریه معادل وجه قرار از وثیقه ضبط می شود.

عموما نرفتن شما به جلسه دادگاه منع قانونی ندارد ولی اگر دادگاه حضور شما را برای جلسه رسیدگی لازم‌بداندو حاضر نشوید برگ جلب صادر می نماید

درود در مورد سوالتون خیر به دلیل وجود وثیقه حکم جلب صادر نمیشه و درمورد رای غیابی وقتی غیابی هست که شما از ابتدا توی رسیدگی ها حضور نداشته باشید وقتی توی دادسرا حضور پیدا کردید و وثیقه گذاشتید تا اخرین مرحله دادگاه رای ها حضوری هستن
شما منتظر رای صادره بمانید و در مدت بیست روزه پس از ابلاغ اعتراض تجدید نظر بزنید

در صورتی که ابلاغیه جهت حصور متهم در جلسه دادرسی ابلاغ بشه و ایشان بدون دلیل موجه در جلسه حاضر نشود به ضامن یک ماه فرصت داده میشود تا نسبت به تحویل متهم اقدام نماید در غیر اینصورت وثیقه ضبط و حکم جلب متهم صادر میگردد.

سلام
در صورت عدم حضور به وثیقه گذاراخطار می شود ظرف یک ماه متهم را تحویل دهد در صورت عدم اقدام و ابلاغ واقعی اخطاریه معادل وجه قرار از وثیقه ضبط می شود.