خلاف شکایت رو‌ چجوری میتونم ثابت کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۷۰ #77475816

بنده با سرباز وظیفه بیمارستان درگیری فیزیکی داشتم با جراحت ناچیز الان برام ابلاغیه دادگاه امده مبنی بر وارد کردن صدمه بدنی غیر عمد بر اثر تصادف رانندگی

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کسی که شکایت نموده است باید دلیل شکایت علیه شما را اثبات نماید در غیر این صورت قرار منع تعقیب صادر خواهد شد

با سلام
اثبات موضوع مورد ادعا با شاکی پرونده شما می باشد .

بار اثبات برعهده مدعی (شاکی) است.
باید محتوای شکوائیه یا دلایل شاکی را ملاحظه و راهکار داد.

شما باید ببینید دلایل ادعای شاکی چیه تا نسبت به آن جواب لازم ارائه دهید

سلام اگرچه به صورت کامل توضیح ندادین اما در پاسخ به سوال شما؛
چنانچه سرباز وظیفه طی شکایت خود، دلایل کافی در پرونده ارائه کرده باشد مبنی بر این واقعه ، شما علاوه بر دفاع میتوانید اقدام به جلب رضایت ایشان نمایید تا در نتیجه پرونده و مجازات موثر باشد
به هنگام مراجعه به دادسرا جهت ادای توضیحات حتما با خودتون ضامن ببرید . یکنفر حقوق بگیر دولت با فیش حقوقی و گواهی کسر از حقوق یا یک کاسب با جواز کسب و یا سند ملکی

مشکلی نداره درزمانش مراجعه نمایید حتما باخودتون ضامنی ببرین

درود بر شما، اثبات این امر با مدعی است، لذا بایستی دید دلایل ایشان چه خواهد بود، تا بتوانید آنها را نقض کنید.