خودشو کارگزار معرفی کرد، مبلغ یک میلیون دادم، که برام ضامن تامین کنه، ایشون جواب بنده رو نمیده، میتونم شکایت کنم ازشون؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۱۰ #77331340

سلام روزتون بخیر
بنده به یک شخصی که خودشو کارگزار معرفی کرد، مبلغ یک میلیون دادم، که برام ضامن تامین کنه، برای دریافت وام، اسکیرین شات از مبلغ دارم و قرار دادی که بینمون نوشته شده، حالا ایشون جواب بنده رو نمیده، میتونم شکایت کنم ازشون؟
چقد طول میکشه پیگیری بشه؟ و هزینه شکایت چقدر میشه؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . طبق قرارداد دادخواست مطالبه وجه و الزام به انجام تعهد تقدیم کنید

با درود
بله بنظر کلاهبرداری محقق شده است.

با سلام
حسب مورد و بر اساس مدارک ، امکان طرح دعوای حقوقی و یا کیفری میسر است .

در صورت اثبات موضوع می توانید به عنوان جرم کلاهبرداری از ایشان شکایت کنید

ابتدا اظهارنامه ارسال کنید سپس دادخواست مطالبه وجه ثبت کنید

اظهارنامه و سپس دادخواست مبنی بر مطالبه وجه ثبت کنید

اگه ب دروغ خودشون رو کارگزار معرفی کرده یا بنوعی با اقدام متقلبانه موجب فریب شما شده اند میتوانید شکایت کلاهبرداری را مطرح کنید زمان حصول نتیجه در شکایت ب روند رسیدگی،تراکم پرونده های شعبه رسیدگی و...بستگی دارد فلذا زمان مشخصی نمیتوان تعیین کرد اما در صورت محکومیت ایشون با تنظیم دادخواستی میتونید هزینه های دادرسی رو از ایشون دریافت کنید