قاضی میتونه حکم توقیف حساب بانکی که کارشناس داده به دادسرا و متعلق به مترو هستش رو بده؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۷ #77314137

از یه شرکت که واسه مترو تهران کار میکنه و کارای مترو رو انجام میداد ۱۶۰ میلیون طلب داریم.الان یک ساله که شکایت کردیم و پی گیر هستیم قاضی پرونده دستور داد به مترو تهران که از مطالبات شرکت این پول رو به ما بده ولی مترو امتنا کرد و گفت شرکت هیچگونه مطالبه ای پیش من نداره که من بخوام این پول رو بدم بعدش قاضی کارشناس فرستاد مترو و مشخص شد که مترو دوروغ گفته و نزدیک به ۲۰۰ میلیون پول از شرکت بلوکه کرده. دوباره قاضی دستور داد به مترو که محرز شده که این شرکت از شما طلب داره این پول رو طی ۲۴ ساعت بریز به حساب دادسرا والا مسئولیت حقوقی و کیفری در پی خواهد داشت دوبار این حکم رو فرستاد واسه مترو ولی مترو جوابی نداد. با تو جه به این شرایط الان ما باید چیکار کنیم؟ میشه راهنمایی کنید! عایا قاضی میتونه حکم توقیف حساب بانکی که کارشناس داده به دادسرا و مطعلق به مترو هسش رو بده؟ منشی قاضی به من گفت احتمالا قاضی اعلام جرم میکنه واسع مترو این یعنی چی؟ممنون میشم راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در چنین مواردی قاضی میتواند بر علیه مدیران مترو به اتهام استنکاف از اجرای دستور قضائی اعلام جرم نماید . همینطور امکان صدور دستور از سوی قاضی به بانک برای برداشت از حساب مترو نیز وجود دارد که البته بعضی از قضات در این موارد احتیاط به خرج می دهند .