شرایط منع تعقیب در شکایت جعل چه شکلی است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۸۸ #77280755

سلام
کسی شکایت جعل کرده از من ایا برای اثبات باید چیکار کنم ایا فقط با کارشناسی مشخص میشه نیاز نیس چیزی بگم.ایا امکانش هست مثلا بازپرس نیاز به کارشناسی ندونه و رد کنه دعوا رو

مشاوره حقوقی جعل
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله ادعای جعل نیاز به کارشناسی خواهد داشت لذا قاضی موضوع را به کارشناسی ارجاع خواهد داد

شاکی باید دلیلی برای اثبات اتهام ارائه نمایدجعل به کارشناس ارجاع و ایشان تعیین می کند

درود بر شما، در خصوص جعل قطعا بایستی توسط کارشناس اظهارنظر شود، لکن نیازی به اقدام خاصی توسط شما نیست، اگر جعل نشده باشد، جای نگرانی نیست.

با سلام جعل به کارشناس ارجاع داده میشود

ادعای جعل با ارجاع به کارشناسی مشخص میشه هرچند جرم جعل بایدهمراه با رکن ضرری باشد واثبات ان لازمه ی وقوع جعل خواهدبود

با درود موضوع جعل به کارشناس ارجاع خواهد شد و محکمه مطابق آن تصمیم گیری خواهد کرد.

متهم نباید عدم ارتکاب جرم را ثابت کند بلکه شاکی باید دلیلی برای اثبات اتهام ارائه نماید . در اتهام جعل تنها نظریه کارشناس میتواند تعیین تکلیف کند .