ایشون میتونن از من بخاطر ورود به عنف شکایت کنند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۹ #77229313

سلام
من یه اپارتمان ۴ طبقه خریدم نصف مبلغ رو پرداخت کردم و الباقی رو هم بعد از تخلیه به ایشان پرداخت کنم به ایشان یه چک دادم به مبلغ الباقی خانه ودر قولنامه ذکر شده در صورت برگشت چک معامله فسخ میشود منزل فوق قولنامه ای بوده و در بنگاه در قرارداد معمولی بدون کد رهگیری نوشته شده بدون شاهد ایشون دیروز مستاجرش تخلیه کرده و از بنگاه چک رو‌ گرفته و کلیدها رو به بنگاه تحویل داده و به علت نداشتن موجودی چک برگشت خورده و چک مورد نظر رو نیز مال من نیست و از شخصی طلبکار بودم گرفتم و به ایشان دادم و در چک شماره قولنامه رو نوشتم ایشون بعد از برگشت چک با کلک کلید رو از بنگاه گرفته و دوباره لوازم برده داخل خانه در تصرف خودش دراورده من نیز شب رفتم کلید رو بگیرم‌ که بنگاه گفت کلیدارو‌ گرفته من از بالای دیوار رفتم داخل که قفل رو عوض کنم و در تصرف خودم در بیارم ‌چون نه مبلغ نقدی رو و نه چک برگشتی رو به بنگاه داده بود و ایشان همون موقع سر رسید و به ۱۱۰ زنگ زد و ادعا کرد که خانه در تصرف ایشان بوده و من به زور وارد شدم در صورتی که کلیدها رو به بنگاه داده بود و با کلک دوباره گرفته حالا به خاطر یک روز از گذشتن برگشتی ایشون پافشاری میکنن که فقط فسخ ایا ایشون میتونن از من بخاطر تجاوز به عنف شکایت کنن درصورتی که کلیدارو ‌تحویل بنگاه داده و با کلک دوباره گرفته و میتونن قولنامه رو فسخ کنن ایا من میتونم شکایت کنم از ایشون حرفم به جایی میرسه در صورتی که من بخاطر نیاوردن صورت حساب انشعابات جای چک رو خالی کردم درصورتی که تو حساب پول بوده چون ایشان به تعهد خودش درمورد نیاوردن صورت حساب عمل نکرده من نیز چک رو پاس نکردم و ایشون چک رو برگشت زده چک به نام منم نیست ایا من محکومم یا ایشون که در پاسگاه ادعا کرده من به زور وارد خونه شدم من نتیجه میگیرم یا
خیر با ایشون صلح کنم و شکایت نکنیم ممنون ‌میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متاسفانه شما اشتباه کردید و ایشون می‌توانند از شما شکایت نمایند با ثبت درخواست ارزیابی امکان ارائه پاسخ جامعتررا فراهم نمایید .موفق باشید