اجرا گذاشتن سفته های ضمانت کار، آیا ممکن است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۸,۵۳۵ #77220081

آیا کارفرما می تواند سفته های کارگر که بصورت ضمانت بوده را به اجرا بگذارد یا به دیگری واگذار کند؟
روی سفته ها عبارت حسن انجام کار قید نشده و در قرارداد هم نیامده است.

مشاوره حقوقی سفته
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از آنجا که سفته ها برای حسن انجام کار بوده اگر کارفرما ثابت نکند که کارگر تخلف کرده است تحت عنوان خیانت در امانت قابل تعقیب است

اگر بتوانید اثبات کنید به هر وسیله ای و سند محکمه پسندی که سفته ها برای حسن انجام کار بوده است و اینکه رابطه کاری خود را با کارفرما اثبات کنید می توانید استرداد لاشه های سفته ها را مطالبه کنید تا بعدا به مشکل مواجه نشوید

با سلام مجاز بودن یا نبودن این عمل منوط به پیش بینی تخلف و نوع آن در قرارداد کار و ذکر قابل استفاده بودن سفته به عنوان ضمانت اجرای تخلف یاد شده در قرار داد است.

سلام
اثبات اینکه بابت ضمانت بوده و برای حسن انجام کار ب کار فرما دادید با شماست
کارفرما می تواند اقدام کند بابت سفته ها

با سلام

اگر سفته ها بنا بوده پس از اتمام رابطه کارگری و کارفرمایی مسترد گردد و علی‌رغم این موضوع ودرصورت عدم وقوع خسارت به کارفرما که قرینه بر عدم استحقاق مطالبه وجه آن می باشدلذا عدم استرداد سفته امانی کارگر بعد از پایان قرارداد کار و به اجرا گذاشتن آن‌ها توسط کارفرما، مصداق خیانت در امانت است.

سلام دوست گرامی
بدترین کار ممکن ارائه سفته بدون درج ضمانت حسن انجام کار برروی آن است، سفته سند تجاری است و اگر به ثالث منتقل شود ایشان می تواند وجه آن را مطالبه کند و بهرحال شما هستید که بایستی اثبات کنید این سفته ها از بابت حسن انجام کار در اختیار کارفرما قرار داده شده است، اگر بتوانید اثبات کنید (بوسیله شاهد) و اینکه رابطه کاری خود را با کارفرما می توانید استرداد لاشه های سفته ها را مطالبه کنید تا بعدا به مشکل مواجه نشوید

اگر توسط شما ضرر وزیانی به شرکت رسید می تواند مقدار ان را برابر سند مطالبه کند