اگر از من به علت تهمت در فضای مجازی شکایت کنه و بعد از تنظیم شکایت اکانتش رو دیلیت کرده شکایتش به نتیجه میرسه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۵۰ #77133555

با سلام با شخصی در فضای مجازی ارتباط داشتم و اون فرد با شماره ای که من بهش داده بودم لاگین کرده بود. اگر اون شخص از من به علت تهمت در فضای مجازی شکایت کنه و بعد از تنظیم شکایت من اکانتش رو دیلیت کرده باشم و باتوجه به اینکه خط مال خودش نبوده و بهش دسترسی نداره آیا میتونه شکایتش رو به نتیجه برسونه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متاسفانه امکان اثبات وجود ندارد

با سلام اثبات ادعای ایشان بسیار مشکل می باشد البته چنانچه قراین و شواهدی نظیر اسکرین شات داشته باشند قابل اثبات می باشد

سلام با توجه به این که اکانت دیلیت شده ، اماکن بازیابی اطلاعات وجود ندارد . لذا جرمی هم قابل اثبات نیست .

سلام و درود
در خصوص دیلیت اکانت کردن تلگرام بررسی نمیشود و قابل اثبات نیست

خیر نمی تواند چیزی را اثبات نماید و شکایتش به نتیجه نخواهد رسید

باسلام
خیر امکان اثبات وجود ندارد

پاسخ منفی است امکان اثبات وجود ندارد