آیا فرزندان او می توانند با پیگیر شدن پرونده، اجرت المثل او را دریافت کنند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۰۰ #77131802

با سلام
مادر بزرگ من پارسال برای طلب اجرت المثل از همسرش که صاحب ۱۰ فرزند بودند شکایت کرده بود که با نظرات کارشناسان مبلغی نیز برای آن تایین شده بود. امسال فوت شده سوال من این بود که آیا فرزندان او می توانند با پیگیر شدن پرونده، اجرت المثل او را دریافت کنند؟

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله قابل مطالبه می باشد.

سلام بله چون جزو حقوق مالی است قابل انتقال به ورثه می باشد

باتوجه به اینکه این حق قانونا برای ایشان تعیین گردیده لذا جز دارائی ایشان محسوب می شود وقابل مطالبه بعنوان سهم الارث می باشد

سلام بله وراث حین الفوت میتوانند

سلام بله موضوع قابل پیگیری است