فهمیدم متاهل هستن؛ به چه جرمی میتونم از اون خانوم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۴۱ #77115504

زنی دو سال با من ارتباط برقرار کرد و گفت که یک سال هست جدا شده تو این دو سال این خانوم رو به خانوادم به همه معرفی کردم قصدم ازدواج بود بعدها فهمیدم این خانوم متاهل هستن. به چه جرمی میتونم روی اون خانوم شکایت کنم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تحت شرایطی کلاهبرداری البته اگر مالی ازتون برده شده باشد

اگر مالی از شما دریافت کرده می توانید به اتهام کلاهبرداری علیه ایشان اقامه دعوا کنید

متاسفانه مطابق قانون ایران این موضوع توسط قانونگذار جرم انگاری نشده است.
و چون صیغه عقد بین شما جاری نشده است قابل شکایت نیست.

تدلیس در ازدواج شرطش ازدواج است که شما هنوز ازدواج نکردید.

با سلام. در صورتی که ازدواج میکردین میتوانستید به اتهام تدلیس علیه ایشان شکایت کنید و در فرض ما اقدام خاصی قابل انجام نیست.

سلام
تا زمانی که عقدی بینتان جاری نشده نمیتوانید شکایتی مطرح کنید چرا که ازدواجی صورت نگرفته که در پی آن تدلیس اتفاق افتد

سلام‌. هیچ شکایتی در این حالت متصور نیست