شکایت از سرباز وظیفه مراقب زندانی بیمار بابت عدم اذن ورود خانواده

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۹ #76897036

درود بر شما خسته نباشید، نحوه برخورد سرباز وظیفه که همراه زندانی که از زندان راهی بیمارستان شده و زندانی که الان عمل کرده همراه ندارد و سرباز به فرد زندانی رسیدگی نمی‌کنند و خانواده زندانی از این ماجرا باخبر شده است چگونه است؟ آیا می‌تواند پدر و مادر زندانی را راه ندهد داخل اتاق تا همراه بیمارش باشد؟ برادر من یک نادانی و اشتباهی کرده، ما رضایت شاکی‌ها رو هم گرفتیم، فقط طی چند ماه آینده آزاد میشه. سرباز حق همچین برخوردی داره آیا؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
سرباز دستورات مافوق خود را اجرا می‌کند.
اما این دلیل نمیشود که از حق مسلم درمان که حق اساسی آن زندانی چشم پوشی شود و باعث خسارات به ایشان شود.
پیشنهاد میشود به بازرسی اداره کل زندانها استان محل مراجعه در غیر این صورت دست کم مراتب شکایت خود را به زندان محل نگهداری ایشان برسانید.

سلام کوچکترین حق بیمار مراقبت درست برای درمان است و این حق جزو اصول اولیه حقوق انسانی است از طریق حفاظت و بازرسی سازمان زندان ها اقدام کنید

باسلام ودرود وطیفه سرباز نیست به زندانی رسیدگی کند وطیفه طبق نطر قاصی ومافوق به بیمارستان هدایت نماید در این بین تخلفی اگر از ایشان سر زده با داشتن مدارک ومستندات از طریق دادسرای نطامی پیگیری نماید.

با سلام،سرباز وظیفه طبق نظر مافوق عمل می کند.

با سلام
سرباز وظیفه زندان مطابق با اوامر مافوق خود عمل می نماید و اگر مقرر شده که زندانی با شخصی ملاقات نداشته باشد، وی حق تخطی از دستورات صادره راجع به ماموریت را ندارد.