آیا بقیه وراث که سهم خود را با وکالت فروختند همچنان میتوانند ادعای سهم کنند یا خیر؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۸ #76890719

باسلام.
پدر بزرگم ۱۰ هکتار زمین زراعی داشته که از سال ۵۷ در تصرف یکی از دوستان او بوده و فرزندانش اطلاعی نداشته اند سال ۸۰ متوجه میشوند از طریق ثبت املاک که زمین به اسم پدرشان میباشد. و پس از کشمکش فراوان بلاخره کوتاه اومدن درمقابل متصرف و به ازای مبلغی ناچیز ان رو در دفتر خانه با وکالت بلاعزل فروختند بجز یکی از فرزندان که حاضر نشد سهم خودرو بفروشد ولی هنوز در اداره ثبت سند به اسم پدربزرگم میباشد. سوالم اینه که ایا بقیه وراث که سهم خود را با وکالت فروختند البته به مبلغ بسیار ناچیز همچنان میتوانند ادعای سهم کنند یا خیر؟ چون خریدار در اداره ثبت اقدامی نکرده و از ان موقع ۱۴ سال میگذرد

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ورثه ای که سهم خود را با وکالت بلاعزل فروخته اند نمیتوانند مجددا نسبت به آن ادعایی داشته باشند.