وکالت برادر ناتنی ام خودکار باطل میشه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۳۶ #76814266

سلام پدر بنده در سال ۹۵ وکالت نامه فروش اموال غیرمنقول بلاعزل به بردار ناتنی ام میده برای یه منزل تا اونو بفروشه یا به نام خودش بزنه ولی پدرم پشیمون میشه قبل از این که بردار ناتنی ام بفروشه یا به نامه خودش ۴ دنگ از ان رو به نام من و ۲ دنگ رو به نام بردارم و سند رسمی به نام ما میخوره و پدرم به عنوان ولی برای من امضا میکنه و اونجا وکالت برادر ناتنی ام خودکار باطل میشه ایا؟ و در سال ۹۸ بنده شکایتی مبنی بر تصرف خانه و خلع ید انجام میدم ولی بعد از مدتی شکایت متقابلی از من صورت میگیره مبنی بر کلاهبرداری از نفس پدر و ابطال سند من که ناگهان مبایعه نامه ای میاد وسط به یک روز بعد از تاریخ وکالت نامه برادر ناتنی به سال ۹۵ نوشته شده و پدر بنده با کلاهبردار ها همکاری کرده و امضا و اثر انگشت زده است ومن مطمعن هستم در سال ۹۸ نوشته شده است و این که مبایعه نامه عادی بوده و توافقی نوشته شده و اصل آن ارایه نشده و با کپی برابر اصل ان از بنده شکایت شده که مبادا به کارشناس جعل مراجعه بشه و طبق پیگیری من از بنگاهی که ای مبایعه نامه از ان دریافت شده مسعول بنگاه اعتراف کرده که در سال ۹۸ به آن مراجعه شده و چون معامله توافقی بوده سه برگ معامله را به آن ها داده است و شماره صفحه مبایعه نامه ۳۵ هست وبنده از دفتر معاملاتی بنگاه از شماره ۳۴ عکسی گرفته ام که به تاریخ ۹۸/۱۱/۲۱ بوده است آیا مدارک بیشتری نیاز است؟ یا اگر مسعول بنگاه شهادت یا اقرار کند در حضور وکیل دادگاه رای را به من میدهد باتشکر

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وکالت با انجام مورد وکالت توسط اصیل منتفی می گردد.

با درود درخواست استعلام دهید

سلام درخواست استعلام از اتحادیه املاک کنید

وکالت با انجام مورد وکالت توسط اصیل پایان می یابد.

با سلام
زمانیکه اصیل مورد وکالت داده شده را خود شخصا انجام نماید در اینصورت وکالت ارایه شد بلا اثر خواهد بود

سلام
موضوع وکالت با انجام مورد وکالت توسط اصیل (موکل) پایان می یابد !

وکالت با انجام مورد وکالت توسط اصیل(موکل) خاتمه میابد