چطوری میتوانم با شرایط ترک همسرم از خانه و رابطه نامشروع و کتک زدنم طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۴۲ #76725461

باسلام من شوهرم با خانمی رابطه برقرار کرده و حدود دو ماه خانه را ترک کرده و دیگر اصلا خانه نمی امد من بخاطر مشکلات مالی به خانه مادرم رفتم حالا بعد از چهار ماه خانواده اش خیلی می ایند با من حرف میزنند و میانجی اگری میکنند که من برگردم و دوباره با هم زندگی کنیم. و من گفتم بشرط اینکه به من تعهد بدهد که دیگر با این زن هیچ رابطه ای نداشته باشد برمیگردم. حالا دیروز شوهر امده تا با من صصرا به حبت کند و من را به خانه ببرد وقتی حرفها حرفه چنینیم را به او زدم و شرطم را به او گفتم گفت من هیچ قولی نمیدهم من با این خانم شراکتی یک کاری راه اندازی کرده ام و نمیتوانم با او رابطه نداشته باشم و گفت اگر نمیخواهی برگردی همینطور خانه مادرت بمان تا موهات مثل دندونهایت شود من هم گفتم باید حتما من را طلاق بدهی بعدم برو با همون خانمم زندگی کن مگر این چند ماه زندگی نمیکردی بینمان بگو مگو شدیدی شد و او تا جایی که میتوانست من را کتک زد حالا مچ دست راستم شکسته و گچ گرفتم و در زیر چشمم و بیشتر جاهای بدنم بسیار کبود و سیاه شده است و بخاطر لگدهای بسیاری که به پهلو و کمرم زده اصلا نمیتوانم از شدت درد هیچ جوری بخوابم و نشستن و بلند شدن بسیار برایم سخت است. لطفا من را راهنمایی کنید چکاری باید انجام دهم تا تا چو نبتوانم از او طلاق بگیرم.من دیگر نمیتوانم به هیچ عنوان حتی یک روز با او زندگی کنم.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که موارد عنوان شده را بتوانید در دادگاه اثبات نمایید مورد از موارد عسر و حرج بوده و می توانید درخواست طلاق را به دادگاه تقدیم کنید

درود بر شما، بدوا از ایشان در خصوص ایراد ضرب و جرح شکایت کنید، چنانچه در این موضوع ایشان محکوم شوند، میتوانید با استناد به این حکم، راه را برای اثبات عسروحرج و طلاق خود ساده سازید.

چنانچه به جرم ضرب و جرح محکومیت همسرتان را اثبات کنید در رای طلاق می تواند کمکتان کند

سلام
شکایت ضرب و جرح و عدم پرداخت نفقه مطرح کنید و در صورت اثبات و محکومیت به استناد عسر و حرج می توانید تقاضای طلاق کنید .

بهتر است سریعا شکایت ضرب و جرح و ترک انفاق طرح کنید

به اتهام ضرب و جرح از ایشان شکایت نمایید، پس از اثبات این اتهام و محکومیت زوج، به استناد این رای تقاضای طلاق به جهت عسر و حرج بنمایید

درود
اگر به جرم ضرب و جرح محکومیت همسرتان را اثبات کنید در رای طلاق می تواند کمکتان کند.