دفاع در برابر شکایت ضرب و شتم به چه صورت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۳۹۲ #76721

سلام
یک ماه پیش یک نفر به خانه ما زنگ زد و فحاشی کرد و منو ترغیب به آمدن به درب منزل کرد (پیامهاشو دارم که منو تهدید کرد که باید به درب منزل برم)من هم به کوچمون با لباس زیر به کوچمون رفتم که دیدم سه تا ماشین اومدن و چند نفر اومدن بیرون و میخاستن منو بگیرن.منم با چاقو که داشتم چند زخم به صورت و سرش یک نفرشون زدم(فک کنم سه یا چهارتا زخم برداشته و زخماشم پزشک نوشته خراش سطحی) و فرار کردم به داخل یک مغازه و زنگ زدم پلیس.بعد که پلیس اومد من واقعیتو به پلیس گفتم و پلیسم منو بازداشت کرد.الان اون شکایت داده و میگه ۲۰ ملیون بده تا رضایت بدم.حالا من موندم چکار کنم.شکایت بدم یا نه.اصلا قاضی اهمیتی به من میده یا نه.من سابقه دار نیستم ولی اون سابقه داره و زندانم رفته.کلا به شر و دردسر معروفه.اصلا دیه چقد واسم میبرن یا زندان.میخام سو پیشینه واسم درست نشه.و یه نکته دیگه اینکه چند سال روانپزشک میرفتم و دارو مصرف میکردم.
با این تفاسیر بنظر شما من چکار کنم؟
سپاس

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عنایت داشته باشید که شما هم می توانید درخواست تهدید را کنید و از خود دفاع نمایید و رای نهایی را قاضی صادر می کندموید باشید